خانه / دسته‌بندی نشده / افزایش 500 تنی تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

افزایش 500 تنی تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد



مجید علی پور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال‌های گذشته در کهگیلویه و بویراحمد هفت هزار تن بوده که با اجرای طرح دوقلو زدایی هم‌اکنون به هفت هزار و 500 تن رسیده است.
وی با بیان اینکه طرح دوقلو زایی در پنج درصد دام‌های مناطق عشایری اجرا شد گفت: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران و بخصوص عشایر دارد.
علی پور اظهار کرد: این طرح به‌صورت گسترده در 35 گله و در بین 2 هزار رأس دام عشایری این استان انجام شد.
وی تصریح کرد: تاکنون این طرح 30 درصد موفقیت آمیز بوده است.
علی پور تصریح کرد: این طرح علاوه بر افزایش تعداد دام‌ها میزان تلفات را نیز تا حدود زیادی کاهش می‌دهد.
وی اظهار داشت: با اجرای این طرح تحویل عظیمی تا چهار سال آینده در تولید گوشت در مناطق عشایری این استان ایجاد خواهد شد.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌میلیون رأس دام سبک و سنگین دارند.
عشایر استان 35 درصد صنایع‌دستی شامل 10 هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید می‌کند.
12 درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب 21 هزار خانوار با جمعیتی معادل 70 هزار نفر عشایر هستند.
خبرنگار: مریم صیادی** انتشار دهنده: سید ولی موسوی
2082/6110



انتهای پیام /*










پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.